снимка facebook Покрит труп на мъж смути варненци на спирка “Осъм,

...
снимка facebook Покрит труп на мъж смути варненци на спирка “Осъм,
Коментари Харесай

Мъж почина на спирка във Варна, докато чака рейса

снимка facebook 

Покрит мъртвец на мъж смути варненци на спирка “Осъм ”, стоял  минути без контрол Поредна изненадваща покруса през вчерашния ден следобяд се случи във Варна. За нея са алармирали очевидци в обществените мрежи. Покритото тяло е видяно на спирка Осъм във Варна през вчерашния ден в следобедните часове, написа Нова Варна.

``
реклама

На мястото е имало кола за спешна помощ и полиция и правосъден доктор. изработен е оглед на тялото. Не са открити следи от осъществено престъпно закононарушение. От полицията потвърдиха за случая – става дума за умрял 69-годишен мъж, нещастието е станала до момента в който е чакал рейса си.

Засега няма данни за осъществено престъпно закононарушение, безапелационни са от полицията. Според очевидци обаче органите на реда са си отпътували и са оставили завитото тяло да стои неохранявано там. Възмутени хора разясняват в обществените мрежи, че мястото е оживено и минават деца. Оказа се обаче, че в сходни проблеми и липса на престъпно действие органите на реда нямали обвързване да прибирането на тялото. Това е грижа на околните, прецизираха от полицията.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР